Gravació de Festes MiC El Campello 2017

Spot del DVD oficial de la gravació de festes de Moros i Cristians El Campello 2017

Producciones GDP és una empresa que amb pocs anys ha realitzat molts tipus de projectes. El que podem dir que va ser l’inici de tot va ser la gravació de festes. Més concretament de les Festes de Moros i Cristians de El Campello. Es pot considerar el primer projecte de gran envergadura que la productora audiovisual d’Alacant va portar a terme. Tot gràcies a la confiança depositada per la Junta Festera de Moros i Cristians de El Campello.

Any rere any hem realitzat la gravació de festes. Any rere any s’ha utilitzat aquesta festivitat per a provar noves càmeres. A més a més de noves tecnologies. Tot per a mostrar tot el potencial de la productora per a utilitzar-ho més endavant en nous projectes. Per a Producciones GDP, les dates que es comprenen entre l’11 i el 15 d’octubre hi apareixen marcades en roig al calendari.

Les Festes de Moros i Cristians de El Campello són les més importants de la localitat. Fan que vinga molta gent tant de la contornada com de fora d’Espanya. Per a poder gaudir del seu pregó i el desembarcament. Així com de les ambaixades, de les entrades, la música, la pólvora, les llums i el foc. En definitiva de la festa. Tot açò serveix perquè el vídeo final que s’aconsegueix tinga un resultat espectacular.

Des de la productora audiovisual el que s’intenta aconseguir és aprofitant tots aquests elements que ens aporta la festa. Pujar-los un punt més de valor i donar-li un aspecte èpic. Es podria dir que quasi heroic.

Si voleu saber-ho tot de la Festa de Moros i Cristians de El Campello, aquí us deixem el link amb la pàgina oficial de la Junta Festera:

http://morosicristiansdelcampello.com

¿Vols una gravació de qualitat? ¡Contacta amb nosaltres!

Información
Gravació de Festes MiC El Campello 2017
Título
Gravació de Festes MiC El Campello 2017
Descripción

Gravació de festes, més concretament de les Festes de Moros i Cristians de El Campello a càrrec de la productora audiovisual Producciones GDP.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.