Spot Promocional Fireta de Sant Jaume 2017

Spot Promocional Fireta de Sant Jaume 2017 El Campello

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP va portar a terme, com cada any, el spot promocional de la Fireta de Sant Jaume del Campello.

Any rere any la productora audiovisual d’Alacant col·labora amb aquesta festivitat.

Cultura, tradició, festa, música, tallers i moltes més activitats es poden gaudir a juliol al Campello, a la plaça de l’església. Durant un cap de setmana intens, que amb el pas dels anys s’ha fet un nom al poble i a la província d’Alacant. El cap de setmana s’organitza amb música en directe el divendres i dissabte a la nit, tallers per a menuts durant el dia a més a més de distintes activitats. Unes barres on es pot acompanyar la vetllada amb menjar i beguda.

El diumenge, es pot gaudir de la tradicional baixada amb carro fins a la platja del Carrer la Mar. Posteriorment, la banyà popular, on menuts i grans poden divertir-se tirant-se poals d’aigua entre ells. Una activitat molt recomanable per a l’època de l’any on fa molta calor.

Des de fa 3 anys, la productora audiovisual Producciones GDP ha realitzat el spot promocional de la Fireta. Aquest spot ha evolucionat, tant amb la productora audiovisual d’Alacant com amb aquesta festivitat.  A l’any 2018 es buscava realitzar un spot promocional fresc, que incitara a gaudir de la Fireta de Sant Jaume i divertit. El que es va pensar va ser agafar una melodia d’uns dibuixos animats de molta actualitat i canviar-li la lletra per a portar-la al nostre terreny, ¿sabeu de quins dibuixos estem parlant? Es va introduir un gir cap al Trap, un estil musical molt de moda hui en dia. Tot açò es va poder fer gràcies a la col·laboració de Pellikanai 3nflow, uns craks!

Ací podeu veure els dos vídeos anteriors, on es comprova aquesta progressió:

Fireta de Sant Jaume 2015

Fireta de Sant Jaume 2016

Ja queda menys per a 2018, ¿teniu alguna idea?

Información
Spot Promocional Fireta de Sant Jaume 2017
Título
Spot Promocional Fireta de Sant Jaume 2017
Descripción

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP va portar a terme, com cada any, el spot promocional de la Fireta de Sant Jaume del Campello.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.