Saltar al contenido

Campanya Recicrea’t Cocentaina

La productora audiovisual d'Alacant Producciones GDP va ser l'encarregada de dur a terme la campanya de reciclatge "Reciclar és crear. Recicrea't!".
La productora audiovisual d'Alacant Producciones GDP va dur a terme la campanya de reciclatge "Reciclar és crear. Recicrea't!".
Comparte este artículo

Spot Campanya de reciclatge a Cocentaina produit per la productora audiovisual d’Alacant

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP va ser l’encarregada de desarrollar la campanya de reciclatge «Reciclar és crear. Recicrea’t!». Dues produccions audiovisuals, un spot i un vídeo explicatiu o reportatge. Aquests han sigut utilitzats per l’Ajuntament de Cocentaina durant els últims mesos per a conscienciar a la població. Una Cocentaina neta és possible amb l’ajuda de tots.

Producció Campanya

Producciones GDP ha desenvolupat per a aquesta campanya tant els dos vídeos com el cartell que es pot veure al final del spot. Gràcies a la confiança depositada sobre la productora audiovisual per part de FCC. Ja es va portar endavant una campanya de conscienciació amb FCC per a la localitat costanera del Campello amb un propòsit similar. Es va crear aquesta sinergia tant entre FCC, la productora i l’Ajuntament de Cocentaina.

La idea original era intentar arribar a la població amb un missatge proper i que calara entre la gent. Al cap i a la fi són el principal objectiu de la campanya. En un tema tan important hui en dia com el reciclatge, la població és la primera que ha d’aportar el seu granet de sorra i participar activament. Una de les premisses era realitzar dues produccions audiovisuals. En primer lloc un spot més curt amb un missatge clar i concís que arribara directament a cada un dels espectadors. Un spot que poguera despertar en ells un sentiment de conscienciació i responsabilitat. Cal fer un pas endavant perquè a poc a poc el reciclatge siga un gest inconscient a la nostra societat.

Per altra banda es va voler realitzar conjuntament un reportatge més llarg on la gent poguera veure quines són les pràctiques més beneficioses per a dur a terme aquesta tasca. El vídeo havia de mostrar qué passa amb tot el que llancem als contenidors de reciclatge. Mostrar que és una tasca molt important perquè tant el poble de Cocentaina com el seu entorn siga cada vegada un espai més net per a poder gaudir d’ell més encara.

Així que ja saps, Recicra’t! I aconsegueix campanyes publicitaries de qualitat contactant amb nosaltres. Aquí pots vore més informació sobre aquest servei.

AntAnterorVídeo Promocional FITUR El Campello 2018
SiguienteFormación Online MedturSiguiente
Quieres saber más sobre nuestros servicios?
Solicita información sin compromiso
Producciones GDP equipo
× ¿Necesitas ayuda?