Vídeo Presentació Colla Larraix

Vídeo Presentació Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix del Campello – Productora Audiovisual Alicante Producciones GDP

Aquest cap de setmana va tindre lloc a la Casa de Cultura del Campello el Concert de Primavera de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix del Campello. A aquest concert es va commemorar el primer premi aconseguit al II Certamen per a Gran Colla de Dolçaines i Percussió “Ciutat de Castalla”. La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP va fer un vídeo presentació per al certamen.

Una veu en off d’un dels components de la Colla Larraix, Mario Alberola, va fer un breu resum de la història de la colla. Al vídeo presentació està format per imatges gravades per la productora d’Alacant a un assaig i fotografies antigues.

Un vídeo presentació que va donar pas a la participació a aquest certamen. Va ser l’inici d’una excel·lent actuació amb la qual van guanyar el primer premi. Un vídeo presentació mostrat amb una projecció a una pantalla gegant.

Música de Concert per a Dolçaines i Percussió

Per tot això, la Colla Larraix va decidir dur a terme aquest concert el passat 6 de maig.

Un concert on poder mostrar als habitants del Campello la progressió constant d’aquesta agrupació. Van interpretar la peça obligada al certamen “Tríptic per a Colla” del compositor Iñaki Lecumberri.

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP sempre hi és molt a prop de les associacions del poble del Campello.

La Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix, l’Associació Musical l’Avanç, Salpassa Danses, Almadraba Teatro, Medusa Teatro i l’Escola de Dansa Lorena Moll, són una xicoteta mostra del treball que du a terme la productora d’Alacant al poble del Campello.

Spots promocionals, resums, actuacions, vídeo presentació i un llarg etcètera entre els treballs portats a terme per a aquestes i moltes més associacions i escoles de la localitat.

Producciones GDP és la productora audiovisual d’Alacant amb la qual contar per a qualsevol projecte audiovisual. No ho dubtes, ¡contacta amb nosaltres!

Información
Vídeo Presentació Colla Larraix
Título
Vídeo Presentació Colla Larraix
Descripción

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP va fer un vídeo presentació per al certamen on va guanyar la Colla Larraix del Campello.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.