Saltar al contenido

Producció Festes Moros i Cristians El Campello

Un any més, la productora audiovisual d'Alacant Producciones GDP, ha sigut l'encarregada de la producció de les Festes de Moros i Cristians del Campello.
La productora audiovisual d'Alacant Producciones GDP ha sigut l'encarregada de la producció de les Festes de Moros i Cristians del Campello.
Comparte este artículo

La productora audiovisual d’Alacant Produccines GDP, du endavant la Producció  de les Festes MiC 2017 El Campello

Un any més, la productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP, ha sigut l’encarregada de la producció de les Festes de Moros i Cristians del Campello. Aquestes festes tenen lloc al mes d’octubre. Més concretament de l’11 al 15 d’aquest més a la localitat costanera del Campello. Per a Producciones GDP és el cinqué any que s’encarrega de dur a terme la producció audiovisual d’aquestes festes tan importants a la provincia d’Alacant. Tot gràcies a la confiança que any rere any deposita la Junta Festera en aquesta productora.

Fins ara, s’havia portat a terme un DVD amb tots els actes de la festa, el qual es posava a la venta per part de la Junta Festera de Moros i Cristians del Campello. Aquest any entre tots hem volgut fer un pas endavant i actualitzar la producció audiovisual de les festes a les noves tecnologies. Per primera vegada, aniran publicant-se tots i cadascun dels vídeos amb els distints actes al canal de Youtube de la Junta Festera. Aquesta novetat farà que tots els festers puguen gaudir de totes les festes de forma gratuïta. Pregó, desembarcament, ambaixades, entrades i un llarg etcètera d’actes que podran veure’s amb qualitat FullHD. Arranquem amb el vídeo del pregó realitzat a la plaça de l’església.

Podeu seguir les publicacions al Facebook de la Junta Festara de Moros i Cristians del Campello i al seu canal de Youtube.

Streaming Desembarcament

Aquesta ha sigut una de les novetats d’aquest any. Un altra, i també molt important, ha sigut el streaming del desembarcament. Aquest acte és un dels més importants dins de les Festes de Moros i Cristians. A més a més és un dels millors desembarcaments que existeix i calia fer una producció que estiguera a l’alçada. Amb 3 càmeres i un drone, Producciones GDP es va encarregar de portar endavant el streaming. Per descomptat, gràcies a la Regidoria de Turisme del Campello. No només les persones que estaven el dia 12 d’octubre a les 7 de la matinada a la platja del Carrer la Mar pogueren gaudir de l’acte. Si no que qualsevol persona al voltant del món va poder veure aquest espectacle sense perdre’s cap detall.

L’any que ve més i millor!

AntAnterorSpot Duelo de Tapas III
SiguienteVídeo DVD Zarzuela Luisa FernandaSiguiente
Quieres saber más sobre nuestros servicios?
Solicita información sin compromiso
Producciones GDP equipo
× ¿Necesitas ayuda?