Video Multipantalla Mig Any El Campello a casa

#miganyacasaelcampello

La situació que ens ha tocat viure ha canviat i canviarà moltes coses a la nostra vida. Quant al món audiovisual, un vídeo multipantalla com el que anem a mostrar-vos era molt estrany dur-lo a terme fa uns mesos. En canvi, durant aquestes últimes setmanes ha sigut l’estructura audiovisual més utilitzada a tot el món.

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP, està molt lligada a les festes patronals, i sobretot a les del seu poble, el Campello. A aquest cas, ha tingut lloc la celebració online del Mig Any de les Festes de Moros i Cristians del Campello, ja que la celebració social ha sigut suspesa, com molts altres actes al nostre país.

El vídeo multipantalla ha sigut la ferramenta utilitzada per Producciones GDP per a aportar el seu granet d’arena a aquesta celebració des de casa.

Himne de la Festa del Campello – Associació Musical l’Avanç

https://www.youtube.com/watch?v=6_urb8Yqr3I

Per una banda, s’ha desenvolupat el vídeo del Himne de la Festa, de Luís Seguí Compañ, conjuntament amb l’Associació Musical l’Avanç del Campello. Aquest vídeo multipantalla s’ha dut a terme amb la participació de mig centenar de músics gravant-se vídeos individuals a casa tocant la partitura corresponent al seu instrument. Tuba, trombó, trompa, trompeta, saxòfon, clarinet, flauta, caixa, plats…tot un conjunt musical creat des de l’esforç individual per a aconseguir una creació audiovisual espectacular. Un himne que ha ajudat a omplir d’emoció durant uns minuts als festers i festeres del Campello. Tot això amb la col·laboració de la Colla de tabaleters i dolçainers Larraix del Campello, participant en una part de la peça musical.

Xavier el Coixo – Colla de dolçainers i tabaleters Larraix del Campello

https://www.youtube.com/watch?v=ajoQqbpKXNg

Per una altra banda, s’ha portat a terme la producció d’un segon vídeo multipantalla. A aquest cas conjuntament amb la Colla de dolçainers i tabaleters Larraix del Campello. Aquesta vegada amb la peça del mestre José Rafael Pascual Vilaplana, Xavier el Coixo. Aquesta marxa mora està molt lligada a aquesta colla, ja que es sol tocar tots els anys per a acomiadar els concerts de festes al mes d’octubre. Dolçaina i percussió sonant units, des de la distància, per a aportar música i festa al #miganyacasaelcampello que ha tocat viure als vilatans del Campello. De la mateixa forma que al vídeo anterior, l’Associació musical l’Avanç a col·laborat amb la Colla Larraix a aquest vídeo.

El video multipantalla ha arribat amb molta força com a una de les poques opcions de creacions audiovisuals musicals durant aquest moment històric. Producciones GDP no ha volgut quedar-se arrere amb aquestes dues creacions fetes amb tota la professionalitat i il·lusió del món, per a aportar, com cada any, emoció, música i alegria a les festes del Campello.

Com no, sempre amb la confiança depositada a la productora per part de la Junta Festera de Moros i Cristians del Campello, encarregada de donar-li una volta a la dolorosa cancel·lació de les festes, amb idees molt ben acollides pels festers i festeres de la localitat alacantina.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus de projecte no ho dubtes, i envia un formulari!

Deja una comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.