Espectacle Peveters per formigó

Espectacle Peveters per formigó del Grup de Danses Salpassa

Un any més, la productora audiovisual Producciones GDP va portar a terme la gravació de l’espectacle de Salpassa. En aquest cas baix el nom de Peveters per formigó. Un espectacle on la unió del teatre, el ball i la música ens mantenen pegats a les butaques. Tot això gaudint d’una història divertida i amb un missatge molt important.

Peveters per formigó

Un recorregut per la història urbanística de la Comunitat Valenciana on podem vore la transformació de les nostres costes. A part de conèixer quin mal ha fet destruint gran part del nostre tresor més apreciat, la nostra història. Més concretament els jaciments i les restes arqueològiques.

Sota la direcció de Dani Alberola, els dos actors protagonistes ens guien a través de dues visions enfrontades sobre el progrés i el respecte de la història. Una molt bona interpretació per part de Anna Baeza i Natxo Núñez. Tot ha sigut guiat també a través d’una sèrie de vídeos gravats i editats prèviament per la productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP. En ells podem vore material històric, com imatges del Nodo, fins imatges més actuals de les nostres costes i de les restes arqueològiques.

Un punt molt important a tots els espectacles de Salpassa és el ball, en aquest cas no anava a ser menys, ja que realitzen una gran quantitat de balls tradicionals. Per a poder fer-ho conten amb música amb directe, en aquest cas un grup de vent de l’Associació Musical l’Avanç del Campello sota la direcció de Luís Seguí, a més a més d’un grup de corda dirigit per Cristóbal Rentero.

Any rere any el grup de danses Salpassa ens sorprèn amb espectacles dinàmics, divertits, innovadors amb música i ball. Els últims anys ens han fet partícips d’aquests espectacles amb la realització de diferents vídeos que es projecten durant l’espectacle. També amb la gravació d’aquestos per a poder tindre un record de la millor qualitat possible. Com per exemple amb Gallo Rojo.

L’any que ve més i millor!