Vídeos Gala de l’Esport 2017 El Campello

Vídeos Gala de l’Esport 2017 – Productora Audiovisual Alicante Producciones GDP

La productora audiovisual d’Alacant Producciones GDP vam ser els encarregats de produir els vídeos Gala de l’Esport 2017 a la localitat del Campello. Aquí podeu veure el vídeo gala inicial.

Aquest any 2017 es va dur a terme a la localitat del Campello la Gala de l’Esport. A aquesta Gala, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Campello va premiar als millors esportistes de l’any. La productora d’Alacant Producciones GDP, vam ser els encarregats de produir tot el material audiovisual que van poder gaudir tots els presents. Dins d’aquesta Gala participaven diferents esports i diferents modalitats. Per exemple futbol, BMX, bàdminton, esports nàutics, tenis, pilota valenciana i un llarg etc.

Producció del material audiovisual

A l’hora de preparar el material audiovisual necessari per a dur a terme la gala vam pensar dos variants que ens pareixien molt importants. Per una banda un vídeo inicial, el qual podeu veure un poc més amunt. Per altra banda els vídeos per a entrega dels guardons, els quals anaven a tindre un estil molt marcat. Inspirant-nos a les gales de premis més mediàtiques i amb un punt cinematogràfic com són Els Goya i Els Oscar.

Per a portar a terme les gravacions es va utilitzar una càmera super-slow i una veu en off motivacional (al cas del spot). Aquestes són dues ferramentes molt actuals i que afegeixen un valor emotiu i èpic a l’esport. Hui en dia ja no es valora als esportistes simplement pel fet de practicar un esport sinó pel caràcter èpic que se li aporta a aquestes persones. La motivació, la superació i tot el que ho envolta.

El Campello és un poble on hi ha una gran quantitat d’esportistes amb un altíssim nivell competitiu. A més a més hi ha clubs i equips, els quals també es van veure premiats dins d’aquesta Gala. Per a acabar es va voler valorar també l’experiència amb dues mencions d’honor. El nivell aconseguit a diferents esports al Campello ve precedit per moltes persones que abans han posat el seu granet d’arena perquè hui en dia es trobe en aquest gran moment.

Vols vídeos per a algun acte o Gala? Contacta amb nosaltres!

Los comentarios están cerrados.